EL AVIVA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2041 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Aviva. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 8:37 Zo’n spijt dat ik hier eten besteld heb. De turkse pizza was letterlijk vochtig, daarnaast ook lichtelijk verbrand. Toch maar gegeten want honger en niets in huis, vervolgens zoveel last gehad van mijn buik. Hoe niet een turkse pizza te maken, nou zo
29 nov 2022 om 8:41 Vroeger was dit de lekkerste kapsalon, nu heb ik 2 happen genomen en weggegooid. Het is niet meer wat het was
24 nov 2022 om 19:52 Lekkere Turkse pizza, wel veels te vroeg bezorgd maar service als tegemoetkoming was zeer goed!
20 nov 2022 om 14:10 IK BESTEL HÍER NOOOOIT MEEER! FAKE SHOARMA ZONDER SALADE EN ZONDER SAMBAL!
6 nov 2022 om 11:38 Was al koud geworden echt jammer ander had hij 5 steren gehad
1 nov 2022 om 22:34 Anderhalf later kreeg ik pas mn bezorging. De arme bezorger gaf aan dat hij als enige aan het werk was vandaag en dat hij wel tig trappen op moet elke keer. Geef die man flinke opslag en zorg dat er meer bezorgers zijn!
1 nov 2022 om 21:16 Prima eten en grote porties, maar er ging wel wat mis. Ik kreeg kapsalon ipv Turkse pizza vlees en het koste de bezorger langer dan twee uur.
31 okt 2022 om 9:34 Goeie kapsalon! Met shoarma en kip doner gegeten, heerlijk. Bestel wel extra saus, als je van veel saus houdt
31 okt 2022 om 0:54 Was snel. En lekker. Ik ga zeker vaker bestellen.
30 okt 2022 om 10:20 Ze hebben mijn eten gewoon op de grond voor mijn deur gezet!!!! Dat doe je ook niet met je dierbaren
24 okt 2022 om 18:54 Ik dacht online te kunnen bestellen en te betalen. Ik heb contact opgenomen en de bezorger nam een pinapparaat mee. Top service en heerlijk eten!
23 okt 2022 om 19:46 Zoals altijd heerlijk en de beste kapsalon van rijnmond