EL AVIVA

EL AVIVA "T beste van het westen" "Sinds 1985 De Enige Echte El"

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1690 beoordelingen
12 jun 2021 om 8:22 Waardeloos. Eten zwemt in de saus! Dat proef je ook alleen maar.
10 jun 2021 om 20:27 Kapsalon was niet te eten. Kip leek op konijnenkeutels en friet leek op uitgeleefde tampons door de kruiden
10 jun 2021 om 12:17 Het was lekker, heb niet gekregen wat ik had besteld. Shoarma en kebab schotel besteld, maar kreeg alleen kebab. Toen ik belde over de bestelling, kreeg ik te horen als ik nog Shoarma wou hebben. Moest ik het opnieuw bestellen. Kwalijke zaak jongens. Bete
7 jun 2021 om 9:07 Heerlijk zo als altijd!
7 jun 2021 om 1:48 Erg snel bezorgd, alleen pizza shoarma was matig. Slechte kaas.
6 jun 2021 om 10:40 Was zeker lekker, helaas waren ze de salade vergeten.. dat is de kers op de taart voor dit broodje.
31 mei 2021 om 20:32 Lekkere pizza’s en vlot bezorgd.
30 mei 2021 om 10:39 Altijd goed!!!
27 mei 2021 om 14:08 Pizza pollo altijd goed!
26 mei 2021 om 19:29 Normaal geen klachten vandaag was de pizza verbrand aan de randen. Vulling was minder dan normaal. Nooit klachten bestel al jaren hier. Jammer.
23 mei 2021 om 12:43 Lekkerste kapsalon ooit
23 mei 2021 om 3:13 Als je reden zoekt om morgen niet naar het werk te gaan hier bestellen shoarma was slecht alleen maar harde stukjes! Onsmakelijk